corona maatregelen

In verband met het Coronavirus en de maatregelen vanuit de overheid, hebben wij moeten besluiten om alle kerkdiensten en alle andere activiteiten te annuleren.  Dit geldt in elk geval tot 1 juli 2020.

 

Deze maatregelen hebben wij met pijn in ons hart moeten nemen, want als kerk zien wij het als onze taak juist in deze moeilijke tijd zichtbaar te willen zijn! Helaas is het niet meer mogelijk om op zondag de kerk open te houden tijdens de tijden van de reguliere kerkdienst.

Wel willen wij als gemeente Rivierenland Oost onze bijdrage leveren in de deze tijd, maar dan op een andere wijze.

Voor de komende zondagen is er elke zondag om 9.30 uur een online kerkdienst die via You Tube (protestantse kerk Druten – Rivierenland Oost) en de link op de website te volgen is.

Alle andere activiteiten zijn geannuleerd tenminste tot 1 juli 2020

Om toch met u in contact te blijven, zullen wij elke week een pastorale brief plaatsen, komt er elke week een vlog en is er een algemene nieuwsbrief.

Ook zijn de kerken van Beuningen, Druten en Wijchen elke woensdagmiddag geopend van 16.00 – 19.00 uur. Dit biedt even een moment om een kaarsje aan te steken, voor bezinning of rust. Het is geen kerkdienst of gelegenheid tot contact.  Er mogen ook maar maximaal 3 personen tegelijk in de kerk zijn. Er is wel iemand van het pastoraal team of kerkenraad aanwezig om de richtlijnen in de gaten te houden.