Aanmelding voor Paasontbijt, voorafgaand aan de online dienst op Paasmorgen

Gepubliceerd op 27 maart 2021 om 21:30

PASEN 2021

Beste mensen,

Het is al meer dan een jaar geleden dat we in de lastige situatie van Covid terecht kwamen. De Paasviering 2020 was online. We hadden toen nog geen idee dat dit in 2021 nog steeds het geval zou zijn! We missen de ontmoeting, het onderlinge contact met elkaar….


Paasontbijt

Daarom organiseren we een samen-thuis-paasontbijt: we kunnen ongeveer 150 eenvoudige ontbijtjes in een papieren zakje binnen de gemeente distribueren. Deels zijn dat mensen die we met deze Pasen een hart onder de riem willen steken, maar u kunt zich er ook voor opgeven (op = op). Die ontbijtjes worden Eerste Paasdag tussen 8.00 en 9.00 uur bij u bezorgd of op de avond ervoor. Dan moet u zelf even wat afbakken. Maar u kunt zelf ook met een ontbijtje klaar gaan zitten, want om 9.15 uur is er een streammoment vanuit Wijchen voor een gezamenlijke start (typ op Youtube ‘PG Rivierenland Oost - Wijchen’ in als je nog geen abonnee bent).

Paasdienst

Om 10.00 uur start de Paasviering op de stream. Ds. Paul Oosterhoff zal daarin voorgaan.

 

Koffie drinken en aanmelden
Na afloop van de dienst drinken we (voor wie dat wil) digitaal koffie met elkaar. Dat kan door je aan te melden bij dik.pardijs@gmail.com. Daarvoor moet u wel Google Chrome of Microsoft Edge als browser (opstart) gebruiken en een laptop, computer, telefoon of Ipad hebben met microfoon en eventueel camera. Als u zich meldt, zorgt Dik dat u binnen komt in het Koffiehuis!


Aanmelden voor ontbijtjes:
Stuur een email naar jwdrost@rivierenlandoost.nl met daarin: je adres, het aantal mensen dat ontbijt. Je kunt ook een ander opgeven. Maar zoals gezegd: 150 ontbijtjes is de max (uiterlijk 31 maart!). Als die max is overschreden laat ik u dat weten bij de aanmelding. We kijken er naar uit om samen Pasen te vieren! Bij vragen of opmerkingen: bel: 0648574709!

 

 

Ds. Jan Willem Drost


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.