Expositie van Harrie Gerritz, 3 oktober - 21 november, De Schakel Wijchen

Extra bericht expositie

In verband met de afgekondigde maatregelen van de regering hebben we de expositie ‘Tekens in het landschap’ van Harrie Gerritz de komende twee zaterdagen (7 en 14 november)  helaas moeten afgelasten.

Als over twee weken de musea weer open mogen gaan is de expositie nog één keer te bezichtigen en wel op 21 november aanstaande, met aanpassingen

Voor vragen, neem contact op met de werkgroep Kunst in de Kerk.

De werkgroep Kunst in de Kerk

Openingstijden van deze bijzondere expositie:

Van 10 oktober - 21 november op zaterdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur.

De Schakel Wijchen.

De werkgroep Kunst in de Kerk wil iedereen graag attenderen op een bijzondere expositie: ‘Tekens in het landschap’ . Deze expositie toont werken van Harrie Gerritz, een Wijchense kunstenaar. De werken zijn te zien in de Schakel, van 3 oktober tot en met 21 november a.s.

De opening op 3 oktober zal een feestelijk karakter hebben, onder meer omdat de aanleiding van de expositie het 40 jarig jubileum van de Schakel is. Zo is er een lezing van Ad Lansink en een klein orgelconcert (zie ook voor toelichting het blauwe boekje).

Aangezien we ons noodgedwongen aan de coronamaatregelen moeten houden kunnen we helaas tijdens deze opening een zeer beperkt aantal mensen uitnodigen. Maar we zouden het op prijs stellen als een paar gemeenteleden  uit de drie kernen aanwezig zouden kunnen zijn. Alle andere gemeenteleden zijn meer dan van harte welkom op één van de zaterdagmiddagen nà 3 oktober.

Een ieder die graag bij de opening aanwezig wil zijn kan zich vóór 28 september aanmelden bij Margreet van der Meij, voorzitter van de werkgroep Kunst in de Kerk, margreetvandermeij@hetnet.nl

Op volgorde van aanmelding zullen we kijken voor hoeveel mensen we dan een plaats kunnen reserveren in de Schakel. U krijgt na aanmelding bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking,


Nieuwsbrief Kunst in de kerk

Klik hier om de najaarsnieuwsbrief van kunst in de kerk te lezen