Expositie Harrie Gerritz

Gepubliceerd op 5 januari 2021 om 14:32

Wie uit de gemeente wil de opening van de expositie van Harrie Gerritz bijwonen?

Beste gemeenteleden,

De werkgroep Kunst in de Kerk wil iedereen graag attenderen op een bijzondere expositie: 'Tekens in het landschap' . Deze expositie toont werken van Harrie Gerritz, een Wijchense kunstenaar. De werken zijn te zien in de Schakel, van 3 oktober tot en met 21 november a.s.

De opening op 3 oktober zal een feestelijk karakter hebben, onder meer omdat de aanleiding van de expositie het 40 jarig jubileum van de Schakel is. Zo is er een lezing van Ad Lansink en een klein orgelconcert (zie ook voor toelichting het blauwe boekje).

Aangezien we ons noodgedwongen aan de coronamaatregelen moeten houden kunnen we helaas tijdens deze opening een zeer beperkt aantal mensen uitnodigen. Maar we zouden het op prijs stellen als een paar gemeenteleden  uit de drie kernen aanwezig zouden kunnen zijn. Alle andere gemeenteleden zijn meer dan van harte welkom op één van de zaterdagmiddagen nà 3 oktober.

Een ieder die graag bij de opening aanwezig wil zijn kan zich vóór 28 september aanmelden bij Margreet van der Meij, voorzitter van de werkgroep Kunst in de Kerk, margreetvandermeij@hetnet.nl

Op volgorde van aanmelding zullen we kijken voor hoeveel mensen we dan een plaats kunnen reserveren in de Schakel. U krijgt na aanmelding bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw begrip en medewerking,

De werkgroep Kunst in de Kerk

Corneli Dijkhuizen, Margreet van der Meij, Sibert van Gaal, Marke Meek en Ria Boersma


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.