driedaagse Pelgrimstocht o.l.v. Wilma Blaak

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 14:29

Heb je nog geen vakantieplannen en ben je een wandelliefhebber?  Zeer binnenkort organiseert Wilma Blaak in overleg met Henk Fonteyn een 3 daagse-pelgrimswandeling, van 23-26 juli. De route die wordt gelopen zal gaan langs diverse kerken, waar we ook in contact komen met de vaak kleine gemeenschappen, waar veel warmte, spiritualiteit en gastvrijheid te vinden is. 
 

 

De eerste dag, donderdag 23 juli vertrekken we vanuit Houten, de overnachting zal zijn in Tricht. 's Avonds wordt dan in de lokale kerk, de voorstelling: 'De Prediker' vertoond, bekend van theatermaker Henk van Ulsen. Met de gedachten van de Prediker over de zin en onzin van het leven gaan we de dag erna verder op pad richting Ophemert en op zaterdag richting Batenburg/Wijchen. Wilma gaat op zondag 27 voor in Wijchen. De dienst zal dan ook in het teken van Prediker staan. 

 

Heb je interesse om een of meer dagen mee te lopen, wil je bij de voorstelling zijn van De Prediker, of wil je op een andere wijze onderweg de pelgrims ontmoeten, neem dan contact op met Wilma Blaak. Het is de bedoeling om de kosten zo laag mogelijk te houden, zodat ook mensen met een kleine beurs hieraan kunnen meedoen. Suggesties voor de invulling van het programma, overnachtingen, lunch en eetadresjes van harte welkom!

 

Gedachte achter deze wandeling is: opladen als individu, maar ook betrokkenen bij de kerken in rivierenland met elkaar verbinden. 

(wilmablaak@live.nl)


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.